NATURAPACKAGING®-KALVOT

 

TÄSSÄ OVAT TULEVAISUUDEN PAKKAUSTRENDIT

Luonnon antimet viihtyvät luonnonmukaisessa pakkauksessa. Juuri tämän vuoksi NATURAPACKAGING-tuotteet tarjoavat sinulle innovatiivisia pakkausratkaisuja. Niiden valmistusmateriaalina käytetään uusiutuvia luonnonvaroja, kuten selluloosa, tärkkelys, kasviöljy, sokeriruoko tai PLA. Ne tulevat luonnosta ja palaavat hajotessaan luontoon elinkaarensa lopussa. Tämä ympäristöä säästävä, luonnonmukainen pakkaaminen tarjoaa sinulle ja asiakkaillesi sekä tietenkin ympäristölle suuresti hyötyä.

LUONNONMUKAISTA SÄILYVYYTTÄ

NATURAPACKAGING-tuoteperhe antaa elintarvikkeille luonnonmukaisen lisäedun: hengittävät pakkaukset säilyttävät hedelmät, vihannekset ja leivän tuoreena pidempään.

LUONNONMUKAISEN KESTÄVÄÄ

Kaikki NATURAPACKAGING-tuotteet ovat biohajoavia ja kompostoituvia standardin EN13432 mukaisesti. Ne maatuvat hajotessaan juuri samoiksi aineiksi, joista seuraavan sukupolven raaka-aineet kasvavat.  Luonnon kiertokulku alkaa – ja sinä käynnistät sen.

LUONNONMUKAISEN ILMASTOYSTÄVÄLLISTÄ

Tänä ilmastonmuutoksen aikakautena NATURAPACKAGING-tuotteet pienentävät kierrätettynä jopa 80 % hiilijalanjälkeä synteettisiin vaihtoehtoihin verrattuna.

KILPAILUETU, LUONNONMUKAISESTI

Lyhyesti sanottuna: NATURAPACKAGING-tuotteiden käyttäjä tuottaa hyötyä asiakkailleen, ympäristölle ja ilmastolle. NATURAPACKAGING edustaa innovatiivista luonnonmukaisuutta ja jättää kauas taakseen keinotekoisten vaihtoehtojen suosijat.

Pelkkä puhe ei takaa kestävää kehitystä. Ryhdy sanoista tekoihin ja valitse NATURAPACKAGING-tuoteratkaisut.

PAKKAA INNOVATIIVISESTI

NATURAPACKAGING-tuoteratkaisuilla on monta sovellusta, kuten FlowPack- ja repäisypussit hedelmille ja vihanneksille. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaiset, täyden palvelun pakkaustoimitukset ja autamme mielellämme kehittämään yrityksellesi yksilöllisiä pakkausratkaisuja. Yrityksesi hyötyy vuosikausien kokemuksestamme ja korkeatasoisesta teknisestä osaamisestamme.