NATURAPACKAGING® FOLIER

Inspirert av naturen

Dette er fremtidstrenden for emballasje:
Bruk naturlig innpakning for naturlige produkter! Derfor tilbyr produktserien NATURAPACKAGING® deg innovativ emballasje av råstoffer med naturlig ettervekst, slik som cellulose, stivelse, vegetabilsk olje, sukkerrør og melkesyre. De stammer fra naturen, og etter bruk tilbakeføres de fullstendig til naturen. Med denne fornybare bioemballasjen åpner det seg en rekke nye fordeler, både for deg, for kundene dine og naturligvis for miljøet vårt:

Naturlig sunn:
Næringsmidler og naturprodukter blir tilført et ekstra friskhetsmoment med emballasje fra NATURAPACKAGING®: Emballasjen som puster aktivt holder frukt, grønnsaker og brød lenger friskt.

Naturlig bærekraft:
All emballasje fra NATURAPACKAGING® er biologisk nedbrytbar og komposterbar i samsvar med NS-EN 13432. Den brytes ned til nøyaktig de stoffene som neste generasjon av "emballasjeplanter" har behov for. Et naturlig kretsløp begynner – og du kan sette det i gang!

Naturlig klimavennlig:
I disse klimaendringstider sparer emballasje fra NATURAPACKAGING® inntil 80% CO2 ved gjenvinning, sammenlignet med sine kunstige alternativer.

Naturvennlige konkurransefortrinn:
Kort sagt: Den som pakker i NATURAPACKAGING® gjør noe godt både for kundene sine, miljøet og klimaet. NATURAPACKAGING® setter innovativ naturlighet i sentrum, dermed blir de som foretrekker å satse på det syntetiske hengende etter.

Tilbake til naturen
Vi synes det er ganske selvsagt at bærekraft ikke bare er noe man skal prate om. Ved å bruke våre NATURAPACKAGING®-produkter kan du også være med på å gjøre ord til konkret handling.

Pakket med innovasjon
Med NATURAPACKAGING® får du tilgang til hele spekteret av naturlige emballeringsløsninger for forskjellige bruksområder, slik som FlowPack og kjedepakking av epler, poteter, gulrøtter etc. Vi betrakter oss som fullserviceleverandør innen vårt segment, og vi bistår deg gjerne med å finne frem til individuelle løsninger for deg. Du vil dra nytte av vår årelange erfaring og høye tekniske kompetanse, som naturligvis alltid vil være en del av våre prosjekter.