BIOMAT® TEOLLINEN PAKKAAMINEN

Luonnollista kestävää kehitystä

Kaikki BIOMAT-tuotteet ovat biohajoavia ja kompostoituvia EN13432-standardin mukaisesti. Kompostoituessaan ne hajoavat tulevaisuuden pakkausmateriaalien raaka-aineeksi. Näin vaikutat luonnon kiertokulkuun myös tulevia sukupolvia varten.

LUONNOLLISESTI ILMASTOYSTÄVÄLLISTÄ

Ilmastonmuutoksen aikakautena Biomat-tuotteet pienentävät kierrätettynä merkittävästi

hiilijalanjälkeä verrattuna vastaaviin synteettisiin tuotteisiin.

KILPAILUETU, LUONNONMUKAISESTI

Lyhyesti sanottuna: Biomat-tuotteiden käyttäjä hyödyttää asiakkaitaan, ympäristöä ja ilmastoa. Biomat-tuotteiden keskeisin tavoite on innovatiivinen luonnonmukaisuus.

TAKAISIN LUONTOON

Pelkkä puhe kestävästä kehityksestä ei riitä. Kannattaa ryhtyä sanoista tekoihin ja valita Biomat-pakkaus- ja kierrätysratkaisut.

INNOVAATIOIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

BIOMAT tarjoaa kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman luontoa säästäviä teollisen pakkaamisen ratkaisuja. Uusiutuvista raaka-aineista valmistettua Biomat-kalvoa käytetään mm. aikakauslehtien pakkaamiseen sekä erilaisten teknisten osien ja vihannesten kuljetuksessa käytettävien laatikoiden vuoraamiseen.

Olemme täyden palvelun yritys biohajoavien pakkaus-, kierrätys- ja jätehuoltoratkaisuissa ja autamme asiakkaitamme kehittämään omia, yksilöllisiä pakkausratkaisuja. Asiakkaat pääsevät hyödyntämään pitkää kokemustamme alalta ja korkeatasoista tietotaitoamme, jota sovellamme käytäntöön kaikissa projekteissa.