Luonto esikuvana ja teknologia taustallamme – perinteisenä tirolilaisena yrityksenä haluamme toimia pitkäjänteisesti ja taata saumattoman toiminnan läpi prosessin. Käytämme innovatiivisten tuotteidemme valmistuksessa vain luonnollisia raaka-aineita, kuten erilaisia kasvitärkkelyksiä ja kasviöljyjä, joiden raaka-aineet viljellään maatalouskäyttöön soveltumattomilla joutomailla.


Alan innovatiivisena edelläkävijänä olemme onnistuneet sulkemaan raaka-aineiden kiertokulun 100-prosenttisesti. Naturabiomatin BIOMAT®- sekä NATURAPACKAGING®-brändien tuotteet on valmistettu sertifioidusta, biohajoavasta ja kompostoituvasta kalvosta. Biopussit sekä pakkausmateriaalit kompostoituvat ja palaavat käytön jälkeen hellävaraisesti takaisin luonnon kiertokulkuun. Luonnon mikro-organismit hajottavat materiaalin vedeksi, hiilidioksidiksi (CO2) ja humukseksi (biomassaksi), jota alkuperäinen raaka-aineena käytetty kasvi sisälsi. Ympäristö- ja laatutietoiset asiakkaamme voivat ostaa NATURABIOMAT®-tuotteita hyvällä omallatunnolla. Seuraamme aktiivisesti ekologisia ja sosiaalisia tuotanto-olosuhteita sekä kerromme prosesseistamme asiakkaillemme läpinäkyvästi ja avoimesti.
Korkeat laatukriteerit täyttävien tuotteidemme edellytyksenä on jatkuva kehitystyö, innovatiivinen tiimihenki sekä tiukka laadunhallinta ja -valvonta. Tutkimus- ja kehitysosastomme on varustettu huipputeknologialla ja voimme ylpeästi sanoa olevamme biohajoavien tuoteratkaisujen uraauurtavia edelläkävijöitä. Yhdistämällä vuosien tietotaito ja teknologia, tuotekehityksemme on pystynyt luomaan kestävään tulevaisuuteen tähtääviä tuoteratkaisuja. Tuotteemme täyttävät muun muassa kaikki EN 13432-, EN 13593- sekä OK Compost Home -standardit. Biohajoavuuden ja kompostoituvuuden todistavat sertifikaatit ovat virallinen ja riippumaton todiste siitä, että tuotteemme suojelevat maapalloa.

lisää aiheesta