02

Avfallsløsninger

Avfallshåndtering

Produsert i Tyskland, BIOMAT AirBox ventilert avfallsbøtte har 384 perforeringer for luftsirkulasjon. I kombinasjon med BIOMAT-avfallsposer utfører den ekte mirakler: et skikkelig friskt pust for komposterbart avfall! Takket være membraneffekten til avfallsposene og perforeringene i AirBox, betyr det at fuktigheten fordamper, og dermed etterlater det komposterbare avfallet tørrere og friskere. Du kan puste lettet ut igjen - og bananfluer er en saga blott.

BIOMAT® avfallsposer til komposterbart avfall gjør mer enn å føles fløyelsmyk. Den pustende komposterbare folien sørger for at innsamlingen av komposterbart avfall er hygienisk og enkelt.
Hver avfallssekk er biologisk nedbrytbar, komposterbar og garantert fri for genmodifiserte råvarer. Holdbarheten og styrken er overbevisende. Avfallsposene er egnet til hjemmekompostering og kan enkelt settes inn i BIOMAT AirBox. Avfallsposene bidrar også til å forbedre renheten til separat innsamlet komposterbart avfall. Et moderne anlegg kan behandle 250.000 tonn komposterbart avfall til 48.000 tonn kompost og 83.000.000 kWh biometan.

Våre avfallsposer får du med eller uten håndtak, på plassbesparende ruller eller i kartong. De er tilgjengelige i størrelser fra 8 til 30 liter.

Tilgjengelige størrelser: 10, 15 og 30 liter

Som du vet, er det mye som skjer i organiske og resirkulerbare hyller. Smuss, maggots og stank er ofte konsekvenser. Selv å vaske ut et slikt tonn er ikke en ekte glede. BIOMAT® avfallsposer er nå nyttige for å holde tonnet strålende rent uten vask. De sparer dermed vann, forhindrer lukt og maggot problemer om sommeren og frysing av avfall om vinteren er en ting fra fortiden. I tillegg beviser de strekkbarhet og kan lett strekkes over tonnene. Dette beskytter også kanten av tonnet.

Avfallsposene kan brukes til alt standardisert restavfall, organiske og resirkulerbare beholdere i størrelser fra 60l til 240l. De er biologisk nedbrytbare, komposterbare og fri for genmodifiserte råvarer.

BIOMAT® avfallsposer er tilgjengelig på plassbesparende risruller eller i oppbevaringsboksen.

Tilgjengelige størrelser: 60, 80, 120 og 240 liter

Tre- og papirposer er ikke alltid slik de ser ut. Dette er grunnen til at vi har skapt en nyvinning med BIOMAT kraftpapirposer, som har det som trengs for å bli en virkelig klassiker innen organisk avfall og hageavfall.

Papirsekkene er tilgjengelige i tre forskjellige versjoner. For det første, papirpose for organisk avfall, ideell for innsamling av organisk matavfall i husholdningen. Den er tilgjengelig i størrelser fra 8 til 25 liter.

Tilgjengelige størrelser: 7, 8, 10, 80, 120 og 240 liter

Den neste er storebroren, papirsekk som bidrar til å holde avfallsbeholdere rene. Denne sekken er ubleket, med god våtstyrke og med tilpasset trykk på forespørsel. Den er tilgjengelig i størrelser fra 80 til 240 liter.

Sist, men ikke minst, tilbyr vi også hageavfallsposen laget av papir. Det er den ideelle partneren i hagen når du skjærer løv, plener, trær og busker og er tilgjengelig i størrelser fra 40 til 80 liter.

Vår avfallspose og poser er også tilgjengelig med privat etikett/merking klar for butikkhyller.

Naturabiomat tilbyr kompostbare bioposer designet for bruk i optisk sortering. Påkomposterings- og biogassanlegg brukes ofte optisk sortering for å automatisk skille avfallsstrømmene fra hverandre og bedre oppdage urenheter på forhånd forå sikre kompostens renhet. Ved å merke organiske avfallsposer med f.eks. fargetrekk eller polkadotter kan sertifiserte organiske avfallsposer automatisk identifiseres og sorteres fortløpende på anlegget.