01

Emballasje

Bæreposer

NATURAPACKAGING® frukt- og grønnsaksposer basert på fornybare råvarer er biologisk nedbrytbare og komposterbare og har de samme egenskapene som storebroren, bæreposen. Også den er GM-fri, produsert i Europa og nesten CO2-nøytral når den resirkuleres. Hjemme sørger den pustende økologiske folien for at frukt, grønnsaker og brød holder seg friske lenger. Den har også en svært nyttig tilleggsfunksjon da den brukes på nytt som nedbrytbar avfallspose. Den friske oppbevaringsposen etterlater ikke mikroplast og inneholder resirkulert materiale. Slik lønner ekte miljøvern seg.

NATURAPACKAGING-® bæreposer er biologisk nedbrytbare, komposterbare og inneholder fornybare råvarer. Med dem blir veien hjem en komfortabel totalopplevelse. Selvfølgelig kan og bør posen gjenbrukes mange ganger, og deretter kan den også brukes som en avfallspose for restavfall eller organisk avfall.

Flerbruksposene er tilgjengelige i ulike størrelser og utførelser – på forespørsel med individuelle avtrykk: som skjorter, håndtakshull og loopbæreposer.Die Mehrzweckbeutel sind in verschiedenen Größen und Ausführungen – auf Wunsch mit individuellen Aufdrucken – erhältlich: als Hemdchen, Griffloch- und Schlaufentragetaschen.

NATURAPACKGING-® bæreposer er biologisk nedbrytbare, komposterbare og inneholder fornybare råvarer. De sikrer trygg transport hjem for varene dine og vel hjemme sørger den pustende økologiske filmen for at frukt, grønnsaker og brødholder seg friske lenger.

Bæreposene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser – på forespørsel med individuelle avtrykk: som skjorter, håndtakshull og loopbæreposer.