01

Emballasje

Matemballasje

NATURAPACKAGING® FOLIE bruker naturen som forbilde. Det er tydelig i råvarene som brukes: cellulose, stivelse, vegetabilsk olje, sukkerrør eller melkesyre. Disse råvarene stammer fra naturen og kommer helt tilbake til naturen etter bruk.

Bærekraftig, komposterbar emballasje gir også betydelige fordeler for kundene. De pustende filmene holder frukt, grønnsaker og brød friskt lenger, og bidrar til mindre matsvinn. Når emballasjen blir resirkulert, spares 80% av CO2 sammenlignet med sin tradisjonelle motpart, plast.

Det store utvalget av emballasjeløsninger er også imponerende: FlowPack poser-på-rull for epler, poteter eller gulrøtter.

Avkledningsposene produseres på grunnlag av fornybare råvarer, er komposterbare og OK Compost Home er sertifisert i henhold til EN 13432. Posene er perfekte for bruk i gjenbrukbare grønnsaksbokser, ikke bare hold boksene rene, men også frukt, grønnsaker og brød holder seg friske lenger.

Ved å bruke avkledningsposen forblir boksene rene, noe som ikke bare sparer tid og penger, da rengjøring av boksene kan utelates. Når du bruker pappesker, kan disse også brukes flere ganger, da posene er vanntette. Alle produkter i esken kan fjernes sammen ved å knytte avkledningsposen med ett håndtak, og hvis kunden ikke kommer, kan boksen tas tilbake.

Posene er også sertifisert for direkte kontakt med (fet) matvarer, er garantert ikke-GMO og kan brukes flere ganger - og dermed spare viktige ressurser! Egnet for NAPF gjenbrukbare bokser i størrelse 1 til 4 samt IFCO gjenbrukbare bokser. Posene er mikroplastfrie.

Det sisteproduktet i serien til innovasjonssmia er salatposer sertifisert i henhold til EN 13432 med fornybare råvarer. Disse selger allerede svært godt blant pakkere, bønder og dagligvare, fordi dette miljøvennlige alternativet bidrar til å drastisk redusere plastavfallet.

Vår transparente og komposterbare PLA-emballasje laget av fornybare råvarer er den ideelle følgesvennen for dine organiske produkter. Naturlige bokser for å holde frukt og grønnsaker friske, gir de individuell innpakking i samsvar med organiske standarder. På denne måten får forbrukerne en riktig oppfatning av dine organiske produkter, noe som igjen gjør at de skiller seg fra konkurrentene.