01

Emballasje

Industriell emballasje

NATURABIOMAT® industriell emballasje er helt bærekraftig. All emballasje er biologisk nedbrytbar og komposterbar. Dette er måten den naturlige syklusen er å få fart.

BIOMAT-® sparer opptil 80% CO2 på resirkulering sammenlignet med plast. Hvis du pakker det, gjør du noe bra for kundene dine, miljøet og klimaet.

BIOMAT® emballasjeløsninger er også sanne allroundere: Filmene laget av fornybare råvarer brukes til emballasjemagasiner, fôrposer for kasser eller dyptegnede og støpte deler og dekkposer.

Det ville være enda mer miljøvennlig å ikke pakke inn magasiner og reklamebrosjyrer i folie i det hele tatt. Imidlertid vil strenge postbestemmelser forhindre dette. NATURAPACKAGING®-postfilmen er et alternativ til konvensjonell plastfilm.

Denne filmen, som er biologisk nedbrytbar og komposterbar i samsvar med europeisk standard 13432, er laget av den nyeste termoplastiske, biologisk nedbrytbare polyester, vegetabilsk oljekomponenter og maisstivelse i stedet for petroleum. Filmen har følgende egenskaper: svært gjennomsiktig, forsegles på begge sider, enkel å trykke på og kontaktgjennomsiktig.

Klesposen fra Naturabiomat® beskytter klærne mot støv ogskitt takket være den organiske filmen laget av fornybare råvarer. Detteklestrekket er veldig lett, litt fløyelsmykt og skånsomt mot klærne.

Den komposterbare plaggposen er en førsteklasses løsning forrenserier, vaskerier og klesfirmaer. Det er også det beste alternativet tilplastposer!

Beskyttelsesdekslene for filmklær er sertifisert i henholdtil DIN-standarden EN 13432, som anerkjenner og uavhengig tester dereskomposterbarhet og biologisk nedbrytbarhet. Plaggtrekket er fritt for skadeligestoffer og maisstivelsen har sitt opphav i europeisk landbruk.

Tilgjengelig i to størrelser, er den store plaggposen langnok til kveldskjoler, lengre kåper, jumpsuits, soveposer. Den mindre plaggposenpasser for eksempel til dresser, jakker, skjorter, bukser og jakker. Kleskrokerkan enkelt føres gjennom toppåpningen.

På grunn av veskens svake gjennomsiktighet kan hvertklesplagg lett gjenkjennes og skilles fra hverandre.

TIL BUTIKKENNATURAPACKAGING®Oppbevaringsposer til hjulVåre biologisk nedbrytbare og EU-produserte dekkposer er et ekte og fremfor alt et bærekraftig og mikroplastfritt alternativ til LDPE/MDPE-materiale.

Dekkposene er laget av gjenrbukte råvarer. Minimum holdbarhet er ca 18 måneder, og etter flere bruk er dekkposene deretter egnet for innsamling av restavfall.

Våre dekkposer er tilgjengelige i foliefargen grønn, til 200 stykker løs i esken. En kundespesifikk versjon med egen utskrift er mulig fra et kjøpsantall på minst 10 000 stykker.