01

Emballasje

Hygienebehov

I noen områder er bruk av engangsforkle viktig. For detteformålet har vi utviklet et innovativt produkt laget av fornybare råvarer somgir beskyttelse mens du arbeider. Engangsforkleet er egnet for gastronomi,håndtering av mat (slakter, bakeri, etc.), pleie, medisinsk bruk og mye mer.

Det bærekraftige forkleet laget av biologisk nedbrytbar ogkomposterbar folie er sertifisert i henhold til EN 13432. som ikke forringerderes holdbarhet og væsketetthet.

Forkleet, egnet for voksne, tilbyr full og knelangkroppsbeskyttelse for å oppnå maksimal hygiene for medisinske formål eller imatsektoren.

Skreddersydde produkter mulig på forespørsel. Ta gjernekontakt for mer informasjon!

Den komposterbare frisørkappen fra Naturabiomat® er denabsolutte nyheten for frisører som ønsker bærekraftige materialer ifrisørrekvisita. Hårklippekappen laget av fornybare råvarer er sertifisert ihenhold til den europeiske standarden EN 13432, som garanterer komposterbarhetog biologisk nedbrytbarhet av produktet. Denne engangsfrisørkappen egner segbåde til salongbruk og hjemmebruk.

Frisørkappene er vannavstøtende, veldig enkle å bruke og brukestil ulike bruksområder, som hårfarging, permanent eller hårklipper for åbeskytte klærne mot smuss eller hårfarge.

De komposterbare barberkappene kan produseres med din logoeller i ønsket farge. Hvis du har spørsmål, vil vi gjerne gi deg råd!